Szavazzon!

2024.02.19. 10:00

Döntse el Ön, kik legyenek az Év sportolói!

A duol.hu és a Dunaújvárosi Hírlap keresi a 2023-as év legjobb sportolóit. Ezúttal is olvasóink dönthetik el, hogy kik kapják a megtisztelő díjakat. A voksolás február 19-én 10 órakor kezdődik.

Gallai Péter

Dunaújváros bővelkedik kiváló csapatokban és kitűnő versenyzőkben, akiknek számos örömteli pillanatot köszönhettünk az elmúlt évben is. Az ő teljesítményük elismerésére meghirdetjük az Év Sportolója 2023 szavazást. A voksolás során olvasóink dönthetnek arról, hogy ki álljon fel a képzeletbeli dobogó legfelső fokára. Négy kategóriában –  női és férfi egyéni, női és férfi csapat – keressük a legjobbakat. Döntse el Ön, kik  részesüljenek az elismerésben.

Íme a jelöltek, kategóriánként

Női egyéni: Czifra Lili (tornász), Garda Krisztina (vízilabdázó), Kovács Zsófia (tornász), Nyikos Veronika (birkózó), Szellák Szabina (kajakos).

Férfi egyéni: Füzesy Dávid (triatlonista), Hajdu Jonatán (kenus), Kovács-Seres Hunor (úszó), Slihoczki Ádám (kenus), Somogyi Balázs (jégkorongozó).

Női csapat: Angels NJSE (jégkorong), DFVE (vízilabda), DKKA (kézilabda), DKSE (torna).

Férficsapat: DAB (jégkorong), DASE (asztalitenisz), Karmacsi Autó (kispályás labdarúgás), Worm Angels (jégkorong).

Az online szavazás során március 3-án délelőtt 10 óráig tudják olvasóink leadni a szavazatokat. Egy jelöltre naponta egy e-mail-címről csak egy voksot adhatnak le, de ezt több személyre, vagy csapatra is megtehetik. Az oldalon a számok nem lesznek láthatók, a legtöbb voksot kapott jelölt nevét a szavazás lezárását követő napon a duol.hu-n és a Dunaújvárosi Hírlapban is közzétesszük. 

Az év legjobb sportolóira itt szavazhatnak!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában