Hosszabbítás

2023.05.23. 18:05

Somogyi Balázs a következő szezonban is marad az Acélbikáknál

A Dunaújvárosi Acélbikák jégkorong együttese kedden este hivatalos közösségi oldalain jelentette be, hogy a csapatkapitány, Somogyi Balázs a következő szezonban is a DAB színeiben szerepel.

A.Cs.

A kapitány, Somogyi Balázs a következő szezonban is nevelőklubját erősíti

Fotó: Laczkó Izabella

Ezzel a dunaújvárosi jégkorong új idényszámításában második idényét kezdi meg rutinos, harminckét esztendős csatár, akire vezetőedző, Niko Eronen hasonló szerepben számít, mint az elmúlt szezonban. Mint a közleményben írták, Somogyi Balázs tudja, hogy ez az év igazán különleges egyesületük számára. Ehhez mérten igyekszik idén is teljesítményével, valamint pályán és azon kívüli hozzáállásával is példát mutatni a fiatalabb korosztály számára.
A szerződés hosszabbítása alkalmából a játékos az alábbiakat nyilatkozta: – Azt várom a szezontól, hogy igazi csapatot és családot alkossunk, hogy mindenki megértse, nem a mez hátulján lévő név és szám a fontos, hanem a logó a mezünk elején! 50 éves a dunaújvárosi jégkorong! Tiszteljük a múlt eredményeit és játékosait, hiszen rengeteg nagyszerű eredmény született. Fontos, hogy mindenki tisztában legyen a klub történelmével!

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában