Jégkorong

2023.03.28. 21:19

Szétlövés után ötödik helyen zárt az Angels

Az 5. helyen fejezte be a női U25/B jégkorongbajnokságot az Angels csapata. Az 5–8. helyekért zajló mérkőzéssorozatot szombaton Zalaegerszegen a Szombathelyi Pinkvinek ellen zárta a dunaújvárosi együttes.

Szabó Szabolcs

Jakab Flóra a helyosztók során hat kanadai pontig jutott

Fotó: Laczkó Izabella

Szombathelyi Pinkvinek –Angels B sz.u. 4–3 (0–1, 1–1, 2–1, 0–0, 1–0) 
Angels: Fejér – Csányi, Hamvai, Czeilinger 1, Jakab 2 (1), Kováts (2) – Kőhler, Portik, Barna, Herku, Méhes – Iván-Zámbori, Vidák. Vezetőedző: Németh Péter Mihály. 

Jakab Flóra két góljának köszönhetően a 31. perc elején meglépett ellenfelétől az An­gels. A vasiak azonban visszakapaszkodtak, Horváth Anna duplázott. A hajrában, az 56. percben Czeilinger révén ismét az újvárosiaknál volt az előny, ám a Pinkvinek hosszabbításra mentették a találkozót. A túlórában nem esett gól, így jöhetett a szétlövés, amelyből ezúttal a házigazdák jöttek ki jobban. Az An­gels egy ponttal gazdagodott, így három találkozón hét pontot szerezve megnyerte az 5–8. bajnoki pozíciókért zajló helyosztót. A további sorrend: 6. Szombathelyi Pinkvinek, 7. Lizards, 8. Jégoroszlánok. 
A helyosztók legeredményesebb játékosa Jakab Flóra lett, három találkozón öt gólt és egy gólpasszt jegyezve. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában