DKKA

2021.04.15. 21:39

Megvan a ligakupa elődöntőinek ideje

 Miután kettős győzelemmel búcsúztatta a Mosonmagyaróvár együttesét a Dunaújvárosi Kohász KA csapata a női kézilabda-ligakupa negyeddöntőjében, az NB I./B-s Vasas ellen vívhatja majd az elődöntőt.

Gallai Péter

20210410 Dunaújváros Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia DKKA (fekete mez) - Motherson Mosonmagyaróvári Kézilabda Klub KC (fehér mez) felnőtt női kézilabda Ligakupa negyeddöntő mérkőzés a Dunaújváros Sportcsarnokban A képen: BULATH ANITA (20) Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Enikő

A továbbjutás itt is két mérkőzésen dől el, amelynek első időpontjai eddig még nem voltak ismertek. Miután a két fél ebben megállapodott, a Magyar Kézilabda Szövetség honlapján már nyilvánosságra hozták a dátumokat, e szerint az első összecsapás május 4-én, kedden, 17 órakor lesz Dunaújvárosban. A visszavágót május 17-én, hétfőn, szintén 17 órakor rendezik a Vasas pályáján. A másik ágon két másodosztályú csapat, Kozármisleny, valamint a Kispest NKK-Vajk játszik egymással. Azaz a Kohásznak az óvárosiak kiejtése után igen jó esélye van a végső sikerre.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában