DKKA

2021.04.10. 12:23

Vágó Attila a győzelem reményében küldi csatába tanítványait

Hazai környezetben is nyerni szeretne a Mosonmagyaróvár elleni Liga Kupa negyeddöntőben a DKKA felnőtt együttese.

duol.hu

20210220 Dunaújváros Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia DKKA (piros mez) - EUbility Group-Békéscsabai Előre Női Kézilabda Sportegyesület NKSE (fehér mez) NB I. felnőtt női kézilabda mérkőzés a Dunaújváros Sportcsarnokban A képen: VÁGÓ ATTILA vezetőedző MIHÁLY PETRA (7) ROMÁN DORINA (66) HORVÁTH GRÉTA (17) BABOVIC ANASTASIJA FODOR NESZTA (18) Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Forrás: archív

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő / Dunaújvárosi Hírlap

Hullámzó játékkal, de a házigazdáknál lényegesen jobb teljesítménnyel aratott 31-24-es győzelmet a Liga Kupa negyeddöntőjének mosonmagyaróvári odavágóján a DKKA felnőtt együttese, mely ezzel komoly lépést tett a legjobb négy közé jutás felé. A párharc ezzel persze még nem dőlt el, s ahhoz, hogy a csapat tényleg kiharcolja helyét a sorozat elődöntőjében, még sikerrel kell venni a visszavágót is, melyet ma délután egy órától rendeznek meg a Dunaújvárosi Sportcsarnokban.

Vágó Attila vezetőedző nem számolgat, a győzelem reményében küldi csatába tanítványait, s mint azt elárulta, nem foglalkoznak azzal, mi lett az első meccs végeredménye, az a céljuk, hogy kettős sikerrel jussanak be a legjobb négy közé. Ez nem lesz egyszerű, mert a Mosonmagyaróvár a hazai hétgólos vereség ellenére sem mondott le a párharc megnyerésétől, így biztosak lehetünk abban, hogy egy rendkívül elszánt, harcos csapat lesz a mieink ellenfele ma délután.

A közelmúlt nagy hajtása, érzelmi hullámvasútja után a volt egy kis ideje a regenerálódásra az együttesnek a héten, így a reményeik szerint akadémistáik is frissebben, motivált és pontos játékkal harcolják ki a továbbjutást a jó erőkből álló vendégek ellen.

A cikk a DKKA honlapján jelent meg.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában