Nemzetközi verseny

2024.04.08. 19:00

Szij Emese remeklése, Fehér Lili a csapattal állhatott dobogóra

Sikeres nemzetközi versenyen vannak túl a magyar junior tornászlányok, akik Temesvárott szerepeltek a hétvégén. A csapatban a DKSE két sportolója, Szij Emese és Fehér Lili szerepelt.

Gallai Péter

A csapat a második helyen végzett

Fotó: Magyar Torna Szövetség

A megmérettetés kitűnő felkészülési lehetőség volt a Riminiben megrendezendő Európa-bajnokság előtt. A magyar szövetség tájékoztatása szerint felemáskorláton a Dunaújvárosi Központi Sportegyesület tehetsége, Szij Emese nyert, Jankovics Kamilla itt 3. lett, míg Vatai Blanka negyedikként zárt. Gerendán Jankovics szerzett aranyérmet, Hürkecz Mira 3., Szij Emese 5.

Ugráson Szij végzett a magyarok közül a legelőkelőbb helyen, a dobogó harmadik fokára állhatott fel, megelőzve Hürkecz Mirát (4.) és Vatai Blankát (5.). Talajon a magyarok helyezései: Hürkecz 3., Szij 4., és Jankovics 5.

A csapat ezüstérmes lett, míg egyéni összetettben Szij Emese második lett, ugyanitt Hürkecz Mira az 5., Jankovics Kamilla a 6.  A lányoknál a május 2-án kezdődő Eb-n ugyanez a csapat indul majd.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában