DKKA

2021.01.29. 20:33

A serdülők rangadója döntetlen

Csütörtökön a Dunaújvárosi Kohász KA élvonalban szereplő utánpótlás-együtteseire vártak bajnoki összecsapások.

Gallai Péter

Fotó: Shutterstock

Az ifjúságiak az NB I nyugati csoportjában éllovas Szombathelyhez látogatottak. Az első félidő szorosabb eredménye után végül nagy különbségű vereség lett a mérkőzés vége.

Szombathelyi KKA – DKKA

42–30 (21–16)

DKKA: Bartók, Szalma (kapusok), Takács C. 10 (5), Fodor 5, Kovács 3, Varjas 1, Pál 1, Matucza G. 2, Agócs 2, Husti H. 5.

A csapat tizenegy mérkőzés után kilenc ponttal, négy győzelemmel egy döntetlennel és hat vereséggel kilencedik helyen áll a tabellán.

Az NB I-es serdülők szintén a vasi megyeszékhelyen vendégszerepeltek, ahol rangadót vívtak, hiszen a hazaiak a második, a dunaújvárosiak a harmadik helyen álltak a tabellán úgy, hogy az egy pont hátrányban lévő DKKA két meccsel kevesebbet játszott. A derbi nagy izgalmakat hozott, a végjátékban a Kohász megfordította az állást, megszerezte a vezetést, hogy aztán a hazaiak pár másodperccel a lefújás előtt hétméteresből döntetlenre mentsék a találkozót.

Szombathelyi KKA – DKKA

21–21 (13–13)

DKKA: Bartók, Kósa (kapusok), Wéber 2, Bankó 3, Dobos, Balogh, Kövecses, Varga 1, Gajdos 1, Garbacz, Bereczki 1, Kovács 1, Kiss 3, Konyecsni, Agócs 1, Graffy T. 8 (1).GP

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában