DKKA

2021.03.08. 19:25

A tízperces gólcsend alatt már el is dőlt

Az utánpótlás-bajnokságok ugyan szünetelnek – ezeket a Magyar Kézilabda Szövetség meghosszabbítva, április 7-ig függesztette fel a kormányzati intézkedések alapján –, de a felnőttek sorozatai folytatódhatnak.

Gallai Péter

Fotó: LI

A DKKA fiataljai ezekben is játszanak, így az NB I/B nyugati csoportjában érdekelt U20-as együttes is pályára lépett szombaton. Azért azt tudni kell, a keretből pár játékos kivételével mindenki fiatalabb ennél, nem egy tizenhat és tizenhét éves lány veszi fel a küzdelmet az idősebbek ellen.

DKKA U20 – Gárdony-Pázmánd 20–31 (8–17)

DKKA: Bartók, Szalma (kapusok), Fodor, Varjas 4, Pál 2, Papp 1, Kecskés, Sztanó 2, Matucza 1, Ujházi 3, Gál, Percze, Agócs 2, Husti 5. Edző: Kovács István.

Varjas Lara négy gólt dobott a megyei ellenfélnek
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Az elmúlt két bajnokin egészen a második félidő derekáig nagyon jól tartotta magát a csapat, azonban most az első félidő közepén érkezett a komolyabb hullámvölgy. Csakúgy, mint korábban, most is tíz percen keresztül gólképtelen maradt a csapat 6–9 után, az ellenfél ezalatt dobott nyolc gólt, amivel tulajdonképpen már ekkor eldöntötte a mérkőzést. Még ember­előnyből sem sikerült betalálni Binó kapujába.

A második félidőben derekasan próbált helytállni a Kohász, ez eredményre is vezetett, hiszen sikerült megfelezni a nagy hátrányt (18–23). Sajnos az utolsó öt perc újabb gólcsendje után a megyei rivális visszaálllította a szünetbeli jelentős különbséget.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában