A dunaföldvári Tóth István cukrászmester a vendéglátás sokféle fajtáját ismerte meg, és gyakorolta is azokat. Az elegáns első osztályú éttermekben elvárt különleges szervizektől a diszkó hazai hőskorában dívó kiszolgáláson keresztül a halászcsárdák különleges világán át, a jó értelemben vett kiskocsmai gyakorlatot is űzve, az ország egyik legjobb minőséget adó cukrászdájában megkövetelhetőig.
A vírus okozta veszedelem próbára teszi a társadalmat. Sokféle módon reagálunk rá. Van, aki ilyenkor sem bújik ki a bőréből. Ott és azzal segít, amivel tud
Ízlések, gusztusok lehetnek különbözőek, de a sikerhez az „iskolát” ki kell járni2019.08.17. 11:30
Ha fellapozzuk a Képek Dunaújváros sportéletéből című hiánypótló kiadványt, akkor azt olvashatjuk, hogy Dunaújváros közösségi életének mindig is szerves részét képezte a sport.
Körülmények nincsenek, csak az számít, amiben Te hiszel – a dunaföldvári Tóth István cukrászdájának vendégkönyvében olvashattuk Kozmann György bejegyzését.
A Magyar Kézművességért díj arany fokozatát vehette át a dunaföldvári Tóth István cukrászmester, aki a Tóth cukrászda tulajdonosa, a Magyar Cukrász Iparosok Országos Ipartestületének Tolna megyei vezetője és az országos elnökség tagja.