Hirdetés

2024.04.17. 13:40

A sportos stílus királyai a modern férfi számára!

A mai streetstyle és sport világában három brand játssza a főszerepet, amik meghatározzák a sportos trendeket és az utcai hangulatot. A Nike, az adidas és a Puma olyan gigászok, amik nemcsak prémium minőségű ruházatot, cipőket és kiegészítőket kínálnak, hanem arra is inspirálják a modern férfiakat, hogy kísérletezzenek a stílussal a mindennapok során. Ebben az útmutatóban megnézzük ezt a fantasztikus triót és azokat a zászlóshajókat, amik nem hiányozhatnak a ruhatáradból.

PR cikk

Forrás: jdsports.hu

Nike: ikonikus cipők és nem csak

A Nike egy olyan brand, amit nem kell bemutatni. Az első Nike modellek megjelenése óta a vállalat forradalmasította a cipőipart. Jelenleg minden férfi, aki bírja a streetweart, választhat az innovatív technológiát és a nagyszerű dizájnt ötvöző sneakerek széles választékából. A brand klasszikusai közé tartozik például a Nike Air Max. Ez egy ikonikus és az egyik legközismertebb széria a világon. Ez a legendás, a jól látható légpárnával ellátott lépő nemcsak kényelmes, hanem stílusos is. Tökéletesen passzol farmerhez és melegítő nadrághoz egyaránt. Különböző fazonú és színű verzióban kapható, így minden egyéni lookot pörget fel. Ez azonban nem az egyetlen Swoosh logóval fémjelzett sneaker, ami uralkodik a streetstyle-ban. A Nike Air Force 1 és a Nike Dunk szériából származó modellek is figyelemreméltóak. Ezek mind kiváló választás olyan férfiak számára, akik feltűnő, mégis kényelmes sneakerekkel szeretnék kifejezni személyiségüket. Természetesen a Nike nem csak cipőket jelent. A brand a városi és sportos ruhadarabok széles palettával előáll – a pólóktól és pulóverektől kezdve a rövidnadrágokon és melegítőkön át a kabátokig és mellényekig. Mivel strapabíró anyagból készülnek és gondosan megtervezett fazonokat kapnak, garantáltan biztosítanak kényelmet minden mozgásforma során. Akár az edzőteremben, akár a parkban futsz, akár a városban találkozol a barátaiddal, a Nike gondoskodik róla, hogy élvezd a remek megjelenést és a szüntelen kényelmet.

Forrás:  jdsports.hu

adidas: a sport és a stílus ötvözése

Az adidas brand a sportos és utcai szettek egy másik legendája. A brand évek óta ötvözi a sportos hagyományokat a modern dizájnnal, ami egyaránt vonzza a sportolás szerelmeseit és a hétköznapi, casual szettek kedvelőit. Ha lábbeliről beszélünk, nem lehet szó nélkül hagyni az adidas Stan Smith modellt és a Superstar sneakert, amik a sport világában születtek. A minimalista, mégis jellegzetes sneakerekben tökéletesen keverednek a kosárlabda és a tenisz gyökerei a modern utca szellemiségével. Sneaker helyett pólót, kapucnis pulóvert vagy esetleg univerzális joggert keresel? Akkor irány az adidas! A triplacsíkkal fémjelzett, remek modellek tökéletes kiindulópontjai lesznek a mindennapokra szánt, sportos szetteknek. A ruhatáradban ott a helye az ikonikus logóval ellátott kiegészítőknek is, amilyen a hátizsák, a baseball sapka vagy esetleg egy övtáska – a döntés a Tied!

Forrás:  jdsports.hu

Puma: kreativitás és eredetiség

A Puma egy olyan brand, ami merész mintákkal és kreativitással kiemelkedik a versenytársak közül. A vadmacskás logóval szignózott modellek tökéletes választás azoknak a férfiaknak, akik szeretnek kísérletezni a stílussal, ugyanakkor a viselt darabok praktikussága is fontos számukra. Ha új sneakert keresel, akkor válaszd a Puma Suede cipőt, azaz egy olyan klasszikust, ami sosem megy ki a divatból. Ez a modell számos különböző színverzióban kapható, így mindenki találhat magának valamit. A velúrbőr és a jellegzetes Puma logó igényes lookot kölcsönöz a cipőnek, ami jól mutat farmerrel, cargo nadrággal, nyáron pedig rövidnadrággal. A Puma gyakran piacra dobja a kapszulakollekciókat, amikben például melegítő szetteket vagy feltűnő printekkel díszített pólókat találsz. A hírességekkel és művészekkel együttműködésben készültek biztosan nem csak a gyűjtőknek igazi gyöngyszemek. Kétségtelen, hogy ez egy lehetőség arra, hogy kibővítsd a ruhatárad szokatlan modellekkel, amik felpörgetnek minden szettet. A lábbeli és ruházat mellett a Puma a kiegészítők széles választékát is kínálja, mint például táskák, sapkák, zoknik vagy kulacsok, amik teljessé teszik a mindennapi outfiteket és az edzőszetteket. 

Forrás:  jdsports.hu

A Nike, az adidas és a Puma férfiak millióinak ruhatárában uralkodik. Nem számít, hogy a klasszikus egyszerűség, a technológiai innovációk vagy a merész dizájn rajongója vagy, kínálatunkban biztosan találsz valamit, ami megfelel a stílusodnak és az igényeidnek. Ne feledd, hogy e három brand modelljeinek széles választéka vár a JD Sports-nál!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában