Jégkorong

2023.12.13. 14:14

Újabb angyali sikerek

Mind az osztrák bázisú, mind a magyar bajnokságban egyaránt sikerrel zárta legutóbbi meccsét az Angels női jégkorongcsapata.

Gallai Péter

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

Mint ismert, remekül zárta első idegenbeli túráját az osztrák bázisú női jégkorongligában az Angels női együttese, amikor két meccsen öt pontot gyűjtött a Graz II. és a Maribor ellen. A folytatásban egy hazai ellenfél és egy fölényes siker következett szombaton, ezzel pedig le is zárult a dunaújvárosi csapat idei szezonja a DEBL-ben.

MAC Marilyn–Angels 1–6 (1–3, 0–1, 0–2)

Angels: Balogh Br. (Philippson) – Bátyi 2 (2), Sághy 1, Schneider, Gubits, Börcsök 3 (1) – Juhász-Berencsi, Balogh Be., Ilisz, Tóth, Göksal (1) – Sárvári, Méhes, Jónás T., Jónás L. Edző: Láng Zoltán.

A tíz csapatot felvonultató bajnokságban az eddig tizennégy pontot gyűjtő Angyalok a hetedik helyről várják a jövő évi folytatást.

A klub érdekelt a hazai pontvadászatban is, ahol múlt héten az U25/A csoportban szereplő együttes a Ferencváros vendége volt az alapszakaszban.

FTC–Angels A 2–4 (1–1, 1–2, 0–1)

Angels A: Balogh Br. – Göksal, Schneider 1, Bátyi 3, Sághy L. (2), Börcsök (1) – Tóth G., Balogh Be., Jónás T., Gubits, Ilisz (1) – Jónás L., Méhes A., Szabó.

A bajnokságban a dunaújvárosiak hét ponttal az ötödik helyen állnak a hatcsapatos mezőnyben. Azonban eddig csak négy mérkőzést játszottak le, ezzel szemben a többiek már öt és nyolc között járnak. Idén még egy találkozója lesz a lányoknak, december 21-én az élen álló veszprémi Rampage csapatát fogadják. A rivális egy meccsel többet játszva és négypontos fórral érkezik Dunaújvárosba.

Az U25/B sorozatban már véget értek az alapszakasz küzdelmei, itt az Angels B csoportját öt sikerrel és egy hosszabbításban elszenvedett vereséggel fölényesen megnyerve, a másik két divízió győztesével kezdi majd a középszakaszt december 17-én. Ebben a körben három meccset játszanak majd egymással a felek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában