Bulvár-celeb

2024.04.29. 06:05

Kirabolták Oszvald Marikát

Egy számára nagyon értékes tárgyat vittek el, amikor feltörték az autóját.

Fotó: MTVA/Csöndör Kinga

Számára felbecsülhetetlen értékű, édesanyjától kapott ereklyéjét mutatta meg Oszvald Marika a Duna délutáni magazinműsorában,  a Családi kör vendégeként – írja a hirado.hu.

A kövekkel kirakott fülbevalót édesanyja, Halasi Marika szubrett kapta annak idején az Amerikai Egyesült Államokból a Madame Pompadour című darabban megformált szerepéhez.

„Én is használom színpadon ezt az ékszert. Egyszer egy fellépésre utaztam, az összekészített bőröndömet, benne a fülbevalóval, bepakoltam az autóba, ám valamiért még visszaszaladtam a lakásba. Mire kiértem, kilopták az egész pakkot a kocsiból. Semmi mást, de ezt az ékszert nagyon sajnáltam” – mesélte Oszvald Marika a Családi körben.

Szerencsére megkerült az ékszer. A térfigyelő kamerák ugyanis felvették a tolvaj kocsiját, a rendőrség így a nyomára akadt, és a sminktáskája kivételével minden ruháját, cipőjét és a műsorban büszkén mutatott fülbevalót is visszakapta.

A teljes beszélgetés újranézhető a Családi kör Médiaklikk-oldalán.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában