Bajnoki folytatás

2023.12.29. 21:00

Teljes kerettel utaznak

Az utolsó előtti napon 2023-ban bajnoki mérkőzést játszik a Dunaújvárosi KKA NB I-es női kézilabdacsapata.

Agárdy Csaba

A decemberi világbajnokság miatt hathetes szünet volt a pontvadászatban. 
A DKKA december 30-án szombaton Kozármislenybe látogat, a tabella utolsó helyén álló együtteshez (18 óra). A bajnoki szünetet a dunaújvárosiak a tizedik helyről várták, ezért feltett szándékuk, hogy a Pécs melletti kisvárosból győztesen térjenek haza. Ezen a véleményen van Virág Roland is, aki közösen irányítja a Kohász szakmai munkáját dr. Paic Róberttel.
- Alaposan feltérképeztük az ellenfelünket, nem számítunk könnyű mérkőzésre, hiszen idegenben mindig nehéz nyerni, papírformáról ilyenkor nem beszélhetünk. Teljes kerettel, győzni megyünk Kozármislenybe.
Ha a tabellára pillantunk, láthatjuk, hogy a Kozármisleny kilenc mérkőzésből három pontot gyűjtött, egy-egy győzelem és döntetlen áll a neve mögött a hét vereség mellett. A DKKA kilenc meccsen hat pontot szerzett, de a hatodik helyezett Praktiker-Vác csak kettővel többet, vagyis nincs messze a tabella első fele.
A DKKA a bajnoki után legközelebb január 6-án szombaton játszik, 16 órai kezdettel a Magyar Kupában  a Békéscsabát fogadja.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában