Labdarúgás

2024.04.28. 18:35

Ezzel a vereséggel tovább távolodott a Dunaföldvár dobogója

Az NB III dél-nyugati csoportjának huszonhatodik fordulójában az FC Dunaföldvár együttese vasárnap délelőtt a Paksi FC második számú csapatának vendégeként szenvedett vereséget. Így már komolyabb hátrányba kerültek a harmadik helyért folytatott versenyfutásban.

Gróf András

A Nagykanizsa elleni döntetlent követően Pakson szenvedett vereséget a Földvár

Fotó: Laczkó Izabella

A paksiak kezdő tizenegyében szerepelt néhány olyan játékos, akik az NB I-es csapat keretéhez tartoznak. lyen volt a kapus Simon Barnabás, a középpályás Kocsis Bence és a támadósorban Skribek Alen is.

Paksi FC II – FC Dunaföldvár 2-0 (1-0)

Paksi FC II: Simon B. - Ádám D., Pupp, Lépő K., Győrfi, Jász, Horváth K., Lapu, Kocsis B., Skribek, Pesti Z. (Marosi a 65. p.). Vezetőedző: Kindl István.

FC Dunaföldvár: Vukman – Görög G., Molnár S. Ladányi V. (Ladányi P. a 68. p.), Berekali, Keresztes, Horváth A., Bartha L., Kövesdi (Dorogi R. a 24. p.), Keringer (Urbán a 46. p.), Tóth M. Vezetőedző: Varga Balázs.

A szikrázó küzdelmet hozó szomszédvári rangadó első találatát az első játékrész hajrájában Skribek Alen Martin szerezte. A fordulást követően az egyenlítésért hajtottak a földváriak, de a házigazdák értek el újabb találatot. A hatvannegyedik percben a házi gólkirály Pesti Zoltán talált a kapuba, aki az élvonalban az előző idényben debütált.

Az összesen kilenc sárga lappal színesített összecsapáson a hajrában már nem változott az eredmény. Ezzel a vendégeknél megszakadt a négy mérkőzés óta tartó veretlenségi sorozat. Varga Balázs gárdája, így lépéshátrányba kerülhet a dobogó harmadik fokáért folyó küzdelemben. A házigadák viszont négy nyeretlen találkozót követően írhattak jóvá három bajnoki pontot, amivel megerősítették pozíciójukat a középmezőnyben.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában