Bulvár-celeb

2024.04.28. 14:00

Döbbenetes, hogy néz ki Alain Delon, alig lehet felismerni a legújabb fotóján

A színészlegendát betegségei mellett a gyermekei viszálykodása is megviseli.

MW

Alain Delon

Fotó: CHRISTOPHE SIMON / AFP

Anouchka Delon, Alain Delon lánya súlyos beteg apjáról friss képet osztott meg, amelyet egy közös reggelizés alkalmával készített.

A legendás francia színészt szinte alig lehet felismerni a fotón. Lánya azonban bizakodó, és pozitív hangvételű megjegyzést fűzött a képhez.  "Ha vele reggelizek, végtelen hálát érzek"- írta arra utalva, mennyire hálás a sorsnak, hogy súlyos betegsége ellenére az apja még mindig itt van velük. 

Jóképűnek találtam. Örök acélkék tekintete élénk, mint egy harcosé, ami elképzelhetetlen erőt ad. Ő az én halhatatlanom

- tette hozzá a megható bejegyzésben, amelyben arra is kitért, hogy édesapja megengedte, hogy közzétegye a fotóját.

Bár a szöveg végére odaírta: "ne aggódjanak", Delon állapota valójában igen aggasztó. A 88 éves sztár néhány éve agyvérzésen esett át, és az egészsége azóta is folyamatosan romlik. 

Állítólag nagy fájdalmai vannak, és az öngyilkosság gondolata is megfordult a fejében. Fiát, Anthony-t pedig korábban arra kérte, ha úgy alakul, segítsen megszervezni számára az eutanáziát.  

Delon 2019-ben lányával, Anouchkával
Fotó: Marc Piasecki / Forrás: Getty Images

Delon lelki megpróbáltatásait tovább mélyíti, hogy családja széthullott, és gyermekei egymást perelik. Nem másért, hanem a színész örökségéért.  

Anthony és Alain-Fabien Delon azt állítja, hogy lánytestvérük információkat titkolt el előlük az apjuk állapotáról, és kihasználja a színész rossz egészségügyi állapotát. Célja, hogy megkaparintsa a színész közel 300 millió eurós vagyonát.

A gyermekei közötti nézeteltérés végül oda vezetett, hogy a francia sztárt egészségügyi okokra hivatkozva jogi védelem és gyámság alá helyezték - írja a Life.hu.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!