A DAB-ASP a Szeged, a Worm Angels a Jászberény ellen javíthat

2023.10.13. 11:00

Pénteken este folytatódik az Andersen Liga

A ma esti Erste Liga megyei rangadó (DAB-Fehérvár) után 21 órakor az ifj. Azari Zsolt vezette ifjú Acélbikák a Goodwill Pharma Szeged együttesét fogadják a helyi jégcsarnokban. A Worm Érden a Lehel ellen gyűjtheti be első győzelmét.

Szabó Szabolcs

A Hetler Ádám (balra) vezette DAB-ASP pénteken este 21 órától a Szegedet fogadja az Andersen Ligában

Fotó: LI

Bár a Magyar Kupa első fordulójában két sima vereséggel búcsúztak a Tisza-partiak a Budapest Jégkorong Akadémia ellen, a bajnokságot azonban meggyőző sikerrel kezdték, épp a debütáló szezon ezüstérmese, a Worm Angels kárára (9-4). A DAB-ASP a címvédő MAC Ikonoktól kapott ki az első fordulóban (1-4). Az újvárosiaknak főként a kapu előtt kell majd határozottabb teljesítmény nyújtani, hiszen több mint 40 próbálkozásukból csak egy talált utat az Ikonok ketrecébe. A hazai mérkőzéseit Érdre költöztető Worm szerdán 3-2-re legyűrte a DVTK akadémistáit és bár összesítésben a borsodiak bizonyultak jobbnak, a legjobb vesztesként Borbásék is továbbléphettek a második fordulóba. Láng Zoltán együttesének határozott célja, hogy a ma 21 órakor kezdődő érdi találkozón megszerzik első győzelmüket a jászberényi Lehel HC ellen. Csütörtökön kiderült, a Magyar Kupa második fordulójában a Worm a Budapesti Jégkorong Akadémiával találkozik majd. A további párosítások: UNI Győr ETO HC - DVTK Jegesmedvék, DVTK Jegesmedvék Jégkorong Akadémia - FEHA19, MAC Ikonok - Újpesti Jégkorong Akadémia. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában