Vereség

2023.08.04. 20:11

Pupp Viktória nyolcaddöntős búcsúja a világbajnokságon

Gallai Péter

Forrás: DKSE

A júniusi Európa-bajnokság után a héten rendezett U17-es birkózó-világbajnokságon is szerepet kapott a magyar válogatottban a DKSE-KIMBA tehetsége, Pupp Viktória. A tavaly U15-ös kontinensbajnok Pupp az idei Eb-n a negyeddöntőig jutott, ott búcsúzott a küzdelmektől.
A törökországi világbajnokságon a 65 kilogrammos mezőnyben indult, ahol az első ellenfele az indiai Shiksha volt. Sajnos nem alakult és kezdődött jól a mérkőzése Puppnak, hiszen riválisa húsz másodperc alatt két pontot ért el rajta. A folytatásban egy földre vitel után újabb kettőt ért el az indiai, majd megint szerzett kettőt, ráadásul ebből a fogásból Viktória már nem is tudott kiszabadulni, 6–0-s állásnál két vállra fektette ellenfele, ezzel pedig tus vereséget szenvedett. Ráadásul az indiai a következő fordulóban kikapott, ezzel eldőlt az is, hogy Pupp számára véget ért az isztambuli korosztályos világbajnokság.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában