Felterjesztés

2023.06.26. 20:30

Jelöléseket vár a DLSZ, ki kapja a Tisztelet-díjat

Péntekig lehet leadni a szövetségnek a javaslatokat.

Duol.hu

2022-ben az egyik díjazott Maróti Zsolt volt

Forrás: DLSZ

A Tisztelet-díj kitüntetést azon személynek vagy közösségnek adományozza a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség , aki a helyi labdarúgóéletben kiemelkedő szerepet tölt be, hozzájárul a helyi labdarúgás színvonalának emeléséhez, népszerűsítéséhez, példaértékűen kiváló, magas színvonalú munkát végez. Ezen túl megbízható, magatartása és kötelességtudata elismerésre méltó, a labdarúgás területén elért eredményeivel, teljesítményével a város érdekeit szolgálja, és Dunaújváros jó hírnevét öregbíti.

Az elismerésben – ami posztumusz is lehet – évente egy személy vagy közösség részesülhet. Ugyanazon személy vagy közösség háromévente legfeljebb egy alkalommal részesülhet a Tisztelet-díj kitüntetésében.

A díj adományozását bármely természetes vagy jogi személy kezdeményezheti. A javaslatokat június 30-ig kell eljuttatni a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetségnek, e-mail­en a dmjv.dlsz@gmail címre, vagy személyesen.

A benyújtott javaslatnak tartalmaznia kell az elismerésre javasolt nevét, vagy megnevezését, foglalkozását, tevékenységi körét, az elismerésre javasolt munkásságának, teljesítményének ismertetését, valamint a jelölés részletes indokolását. Az előkészítés és a döntés során csak a javaslattételre megjelölt határidőig beérkezett és a meghatározott feltételeknek megfelelő javaslatot veszi figyelembe a szövetség.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában