Kulcs

2024.04.29. 11:00

Családi fesztiválra készülnek

A város közeli kis településen az egész napos különleges programmal készülnek, ahol az egész család jól érezhető magát miközben kellemes grill pikniken vehet részt.

Török Tímea

grillparty illusztráció

Az eseményt 2024. május 25-ére szervezik a Kulcsi Szociális Intézmény területén. Délelőtt 10 órától grill piknikre várják kulcsi családok, baráti társaságok, munkahelyi közösségek jelentkezését, hogy a helyszínen kellemes programokkal színesítve együtt töltsék az egész napot. Fedett helyet, asztalt és padot biztosítanak a szervezők. Ezért regisztrációt kérnek, de a grillpikniken való részvétel ingyenes. Jelentkezni e-mailen a tervezett létszám megjelölésével a [email protected] címen lehet, tárgy: grillpiknik.

A remek hangulatot színes programok biztosítják majd. 9 órától spinningelni lehet majd Molnár Zolival. Az ünnepélyes megnyitó után zumba bemutató edzést tart majd Délczeg Zsófi. Fellépnek majd a helyi Vidám Emberek Közösség, érkeznek a gyerekeknek a DisneyLander csillagai nagyszerű gyermekkoncerttel. Színpadra lép Edős Viola, A tetováltlány, koncertet ad majd Dirty Slippers. A program NeonDiscoval zárul majd.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában