Röplabda

2023.03.18. 01:18

A második sikerért

Gróf András

Illusztráció.

Fotó: Laczkó Izabella

A röplabda NB I. negyeddöntőjében ma idegenben lép pályára a Dunaújvárosi KSE együttese. A TFSE elleni találkozó 16 órakor kezdődik Budapesten, a Magyar Testnevelési Egyetemen. 
Az egyik fél három győzelméig tartó párharc első találkozóját kedden hazai pályán magabiztos játékkal nyerték az újvárosiak. A három játszma alatt pillanatnyi esélyt sem adtak az egyetemistáknak. Végig koncentráltan, motiváltan játszott az együttes, egyetlen másodpercig sem forgott veszélyben a győzelem. Tomanóczy Tibor vezetőedző abban bízik, hogy ez a siker megfelelő önbizalmat ad fiatal játékosainak, ami párosul majd egy stabil, koncentrál játékkal. Rendkívül fontos lenne az idegenbeli győzelem, hiszen akkor jövő hét szerdán hazai környezetben lehetne lezárni a párharcot és készülni a bajnoki folytatásra. A negyeddöntő másik párosításában szintén ma rendezik a Szolnoki RK–Dág KSE- összecsapást. 


 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában