Szép eredmények

2023.02.13. 19:33

Éremgyűjtögető tollaslabdázók

Szabó Szabolcs

Több mint száz meccset vívtak a résztvevők Fotó: amatőr

Február 11-én, szombaton a Gárdonyi Géza Görögkatolikus Általános Iskola tornaterme adott otthont az országos II. és III. osztályú felnőtt-tollaslabda-ranglistaversenynek. A város tollaslabdasportját Sztankó Zina, Kiss Angéla, Jakab Juliána, Csomor-Németh Lili, Fekete Gábor, Korom Ádám, Pintér Gergő és Fekete Gábor képviselte. A rangos seregszemlén tizenkét klub vett részt. A részt vevő játékosok összesen 103 mérkőzést vívtak egymással. A következő dobogós helyezések születtek: II. osztályban férfi egyéniben bronzérmes lett Pintér Gergő, férfi párosban pedig ezüstérmet szerzett a Fekete Gábor–Pintér Gergő páros. A vegyes párosok mezőnyében a legjobbnak bizonyult Fekete Gábor és Csomor-Németh Lili kettőse. 

A III. osztályban, férfi párosban ezüstérmes lett a Szabó Károly és Korom Ádám alkotta duó, vegyes párosban pedig a dobogó második fokára állhatott fel Korom Ádám és Varga Gabriella csapata. A versenyről Jakab János, a Danubius KSE edzője tájékoztatta lapunkat. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában