sport

2021.11.26. 13:00

Mezőfalvi ökölvívó- és küzdősportgála

Horváth László

A Sparing Ökölvívó SE és a Team Rozman közös szervezésében szombaton Mezőfalván a Petőfi Sándor Általános Iskola tornatermében profi ökölvívó- és küzdősportgálát rendeznek 17 órától.

Kovács Richárd főszervező elmondta, az est java részét profi box- és K1-es mérkőzések fogják színesíteni. – Amatőr bemutatómérkőzéseket is láthatnak a sport szerelmesei. A Dunaújvárosi Ökölvívó SE is képviselteti magát két sportolóval -70 kg-ban. Szerbiából és Szlovákiából is érkeznek versenyzők. A fő mérkőzést Vinis Csaba vívja a szerb Ognjen Petrovic ellen K1-ben. Számos kiemelt profi mérkőzésre is lehet számítani az este folyamán. Az elmúlt időszak nagyon nehéz volt minden sportegyesületnek, edzőnek, versenyzőnek. Nemcsak a ringben volt folyamatos küzdelem, hanem a világjárvánnyal is. Ezért is próbáltunk minél több testvérklubot megkeresni, és lehetőséget adni a részvételre. Szeretnénk ezzel a rendezvénnyel egy kis színt adni a lakosságnak immáron harmadszor, főleg azoknak, akik szeretik a küzdősportot. A rendezvényen való részvétel a kormány által hozott hatályos rendelkezések alapján lehetséges csak, maszk használata kötelező lesz – részletezte az este programját Kovács Richárd.

2018-ban volt utoljára ilyen rendezvény Mezőfalván, most szombaton ismét szorítóba léphetnek a sportolók
Fotó: Horváth László

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában