lábtoll-labda

2021.10.15. 21:38

Két bronzérem után jöhet az ob

Október 9-én ismét Újszászon szerepeltek a dunaújvárosi lábtoll-labdások.

duol.hu

Most a serdülő korcsoport számára rendezett versenyen vett részt tíz játékos. A jubileumi bajnokságról két bronzéremmel tért haza a Gárdonyi iskola együttese. A fiú csapatversenyben (Kattári Dávid, Irowa Noel, Lednecki Patrik) és fiú egyéniben (Kattári Dávid) szereztek egy-egy harmadik helyet.

Kohán Árpádné, a gárdonyisok vezetője így értékelte a szereplést: – a gyerekek játékára büszke vagyok, nagyon szoros meccseken bizonyították, hogy folyamatosan fejlődnek technikában. Tetszett, hogy maguk is megfogalmazták, látják, tudják, mi az, amit még gyakorolniuk kell, miben van szükségük további fejlődésre – tudtuk meg a szakvezetőtől.

Irowa Noel, Kattári Dávid és Lednecki Patrik Fotó: amatőr felvétel

A versenyen a még csak gyermekkorcsoportú Kondor Anett a fiúk között játszott csapatban Kovács Krisztiánnal és Deák F. Flóriánnal. Anett egyéniben a négy közé jutásért esett ki, végül az ötödik helyen végzett a huszonhárom indulóból.

A Sziver Patrik Péter, Rabi Marcell, Zudor Milán Csaba, Kádár Barna összeállítású csapat tagjai is még csak gyermekkorcsoportúak, a negyedik helyen végeztek. Irowa Noel, Zudor Milán Csaba a nyolc közé jutott.

A következő versenyt a gárdonyi rendezi. Az ifjúsági ob-re Dunaújvárosba várják a csapatokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában