labdarúgás

2021.09.26. 21:29

Nagyszerű DPSE-győzelem a Ferencváros ellen

Az NB III közép csoportjának kilencedik fordulójában a Ferencvárosi TC második számú csapatának vendégeként lépett pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata. A vasárnapi matinén az újvárosiak magabiztos győzelmet arattak.

Gróf András

Fotó: LI

Ferencvárosi TC II – Dunaújváros PASE 0-3 (0-2)

FTC II: Kovács M. – Godányi (Juhász B. a 83. p.), Könczey, Szűcs A. (Cubra a 46. p.), Vida (Szécsi a 68. p.), Leandro, A. Mazzonetto, Gera Zalán (Varga S. az 59. p.), Boli, N. Mazzonetto, Burzi (Kaján az 59. p.). Vezetőedző: Borbély Balázs.

DPASE: Pokorni – Villám B., Molnár S., Hompót D., Báló T., Dorogi R., Papp M., Jakab D. (Tölgyesi a 93. p.), Balogh Á. (Székely a 80. p.), Tóth Á. (Kesztyűs a 61. p.), Novák Zs. Vezetőedző: Varga Balázs.

Novák Zsombor két gólt lőtt a Fradinak
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Remekül kezdte az összecsapást az újvárosi együttes. A hatodik percben egyéni hibát követően Novák Zsombor talált a zöld-fehérek kapujába, 0–1. Az első játékrész lefújása előtt két perccel Báló Tamás szögletéből Papp Máté fejese ért gólt, 0–2.

A második játékrészben minkét kapu előtt adódott gólszerzési lehetőség, de csak a hosszabbításban zörrent meg a háló. A kilencvennegyedik percben Székely labdaszerzését követően Novák Zsombor volt eredményes, 0-3.

Borbély Balázs: – Nem kezdtük jól a meccset, a kapott gólt követően viszont több helyzetünk is volt, ám sajnos ezeket nem tudtuk értékesíteni. A második félidőben próbáltunk még jobban letámadni, de közben az ellenfél is több veszélyes ellentámadást vezetett. Megvoltak a lehetőségeink, de valahogy úgy éreztem, hogy akkor sem szereznénk gólt, ha 24 órán keresztül játszanánk.

Varga Balázs: – Három góllal sikerült legyőzni a Bolival és Leandroval felálló Fradit, ami nagyszerű dolog. Taktikusan, fegyelmezetten játszottunk, aminek következtében hét, nyolc komoly helyzetet is sikerült kialakítanunk. Azonban azt is meg kell említeni, hogy 2–0-ás vezetésünknél Pokorni két nagy ziccert is hárított.

További eredmények: Budapest Honvéd-MFA II – FC Dabas 0–4, Paks II – Rákosmente 3–0, Makó FC – Hódmezővásárhely 1–0, Balassagyarmat – Kozármisleny 0–1, Gerjen – Mohács 1–3, ESMTK – Cegléd 1–0, Dabas-Gyón FC – MTK Budapest II 0–1, Vác – Szekszárd 0–4, Monor – Iváncsa 0–2.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában