futsal

2021.09.26. 21:15

A futsalosok harmadik erőpróbája következik

A Dunaújváros Futsal felnőtt csapata ismét kemény kihívás előtt áll. Az NB II nyugati csoport 3. fordulójában holnap ismét egy rendes kis utazás előzi meg az esti, idegenbeli mérkőzésüket.

Balogh Tamás

Fotó: LI

Sárvár nem a szomszédban van, és a csapatuk harcra készen várja a miénket. A hazaiak két mérkőzés után a nyolcadik helyen állnak, a gólkülönbségük is jobb, mint az újvárosiaknak. A szezonnyitón szoros mérkőzésen, 5–4-re verték a Magyar Futsal Akadémia csapatát. Az elmúlt héten Szigetszentmiklóson a KISÉP Futsallal szemben már nem voltak olyan szerencsések, 8–3-as vereséggel zárták a meccset, a velük azonos pontszámmal, de harmadik helyen szereplő ellenfelükkel szemben. Nem kérdés, hogy bátoríthatja őket az újvárosiak balszerencsés rajtja.

Facskó József játékosedző csapata Sárváron szerepel
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Pontosan ez utóbbira támaszkodhatnak az újvárosi fiúk, akik nyilván azért utaznak jó két órát a helyszínre, hogy elkezdjék a lemaradásukat csökkenteni. A kellemetlen nyitányban bízó ellenfelüket meglephetik, ha azzal az elszántsággal lépnek pályára, tehát már az első perctől kezdve, amiből legutóbb, sajnos csak tizet láthattunk tőlük. Az idei bajnokságot két, elég csúnya vereséggel kezdték, van min javítani. Igaz, a két előző ellenfél jó erőkből áll, és egy erős klub ad nekik megbízható hátteret a munkájukhoz. Ezek a fiúk azonban már megjárták az első osztályt, nem kell megilletődötten kiállniuk egyetlen ellenfelükkel szemben sem.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában