kézilabda

2021.04.12. 21:28

Nem sok kellett volna a bravúrhoz

Az NB I/B-s felnőtt bajnokság nyugati csoportjában játszó DKKA U20-as fiataljai szombaton a tabella harmadik helyén álló Szombathely ellen játszottak hazai pályán.

Gallai Péter

2021.04.10. Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia-Mosonmagyaróvári Kézilabda Klub felnőtt női kézilbda mérkőzés Ligakupa Dunaújváros Sportcsarnok Fotós: Szabóné Zsedrovits Enikő SzZsE Dunaújvárosi Hírlap DH

Fotó: Zsedrovits Eniko

DKKA U20 – Szombathely U20 27–29 (15–10)

DKKA: Bartók, Szalma (kapusok), Kovács 2, Varjas 2 (1), Pál 2, Papp 1 (1), Kecskés 6, Sztanó, Matucza 2, Ujházi 2, Gál, Percze, Agócs 3, Husti 7. Vezetőedző: Kovács István.

A vendégek kezdtek jobban, aztán a félidő derekán átvette a vezetést a Kohász, amit két-három gólon tudott tartani a hajráig. Miután az utolsó percekre gólképtelen maradt az ellenfél, 12–10 után Matucza, Husti és Varjas találatával az addigi legnagyobb különbséggel mehettek a felek a szünetre.

Husti Hanna volt a legeredményesebb hazai játékos
Fotó: Szabóné Zsedrovtis Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

A második félidő eleje a Szombathelyé volt, öt perc alatt felzárkóztak, igaz 16–15 után még 19–16-ra el tudott lépni a DKKA a 40. percre. Sajnos itt megtorpant a csapat, jött egy nyolcperces rövidzárlat, kihagyott hetessel, helyzetekkel, ellenben az ellenfél sorra szerezte a gólokat és egy 6–0-ás etappal fordított. A DKKA azonban nem adta fel, az utolsó percre egy gólra zárkózott fel (27–28) a Szombathelyre, de végül nem sikerült pontot, pontokat szereznie az utolsó helyen álló együttesnek.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában