jégkorong

2021.01.19. 21:51

Ismét a sportiskolások örülhettek

Szombaton a női jégkorongbajnokság U25/B csoportjának felsőházi középszakaszában az Angels NJSE a KSI együttesét fogadta a dunaújvárosi jégcsarnokban.

Szabó Szabolcs

Fotó: LI

A felek az alapszakaszban kiélezett csatát vívtak, decemberben a Kisstadionban a sport­iskolások szétlövéssel győztek 4–3-ra, így az Angyalokat a visszavágás vágya is fűtötte.

Angels NJSE – KSI 1–2 (0–1, 1–1, 0–0)

Dunaújváros: Fejér – Gubits, Herku, Tóth, Kováts, Szilágyi – Jakab, Portik, Dávidházi, Palkó, Pásztor 1 – Tőkési, Vinkler, Barna, Varga, Vincze – Lukács, Márkus, Tinordi. Vezetőedző: Győri Tamás. A KSI gólszerzői: Gyüre, Péter.

Kováts Andrea és Hodos hálóőr párharca
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

Amint arra előzetesen számítani lehetett, a szombati Angels – KSI párharc is kiegyenlített küzdelmet hozott. Az első harmad 16. percében a vendégek szereztek vezetést Péter Csilla révén. A középső játékrészből alig telt el több mint egy perc, és összejött az egyenlítés az újvárosiaknak. Pásztor Flóra Hanga korongja ellen volt tehetetlen a fővárosi csapat hálóőre, Hodos. A folytatásban is felváltva forogtak veszélyben a kapuk, az újabb gólt azonban a KSI szerezte, Gyüre Borbála talált be a meccs egészében egyébként megbízható teljesítmény nyújtó, több mint 93 százalékos hatékonysággal védő Fe­jér Izabellának. A folytatásban szorgosan rohamozott Győri Tamás együttese. A szakvezető az 57. percben kapusát is lehozta, ám a 6 az 5 elleni játékban sem született meg az Angyalok második gólja, így a sportiskolások mindhárom bajnoki pontot elvitték Dunaújvárosból.

Az Angels január 29-én a KMH B ellen játszik a Tüskesátorban.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában