hivatalos bejelentés

2020.11.06. 11:30

Elmarad a Carissa kupa

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség az alábbi sajtóközleményt juttata el szerkesztőségünkhöz

duol.hu

SAJTÓKÖZLEMÉNY!

Tisztelt Sportvezetők, Kispályás labdarúgó játékosok, Közösségek, Támogatók, Szurkolók, Szim patizánsok, Kedves Barátaink, Érintettek!

A Carissa Kupa Szervező Bizottsága 2020. november 3-án harmadik megbeszélését tartotta a XIX. Carissa Kupa Nemzetközi Jótékonysági Kispályás Labdarúgó Torna „A Remény” megrendezésének lehetőségéről a COVID-19 vírussal kapcsolatosan előírt kormányrendeletek miatt.

A Carissa Kupa Szervező Bizottságának és a DLSZ elnökségének hivatalos közleménye:

Szomorú kötelességünknek kell eleget tennünk, ugyanis a Carissa Kupa közel 20 éves története alatt eddig soha elő nem forduló lépésre kényszerít bennünket is a kialakult járványhelyzet és az ezzel kapcsolatos szigorító intézkedések. Ennek eredményeképpen tájékoztatunk benneteket, hogy a XIX. Carissa Kupa „A Remény”, a 2021. január 7-8-9-10-re tervezett időpontban nem kerül megrendezésre!

Szakhatóságok és biztonsági szakemberek bevonásával hoztuk meg közösen felelősségteljes döntésünket!

A Szervező Bizottság úgy látja, hogy egy kisebb nagyságrendű torna lebonyolítása megtörténhet, ennek előkészületei már folynak, de természetesen jelen pillanatban még kérdéses, hogy ilyen formában pályára tudunk-e szólítani benneteket.

Kérjük megértéseteket és a helyzet sportszerű elfogadását!

Sportbaráti üdvözlettel: A XIX. Carissa Kupa Szervező Bizottsága

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában