kézilabda

2020.09.04. 21:50

Az ifik és a serdülők is vereséget szenvedtek

A DKKA ifi és serdülő együttese – szintén zárt kapus mérkőzésen a sportcsarnokban – már a felnőttek előtt elkezdte a bajnokságot. Az ifik főleg a második félidő eleji hibák miatt szenvedtek vereséget.

Gallai Péter

DKKA U20 – SZKKA U20 25–36 (13–17)

DKKA: Szalma 1, Jónás (kapusok) – Vass 2, Fodor, Varjas, Pál 3, Papp, Kecskés 4, Sztanó 4, Rezneki, Matucza 2, Újházi 1, Boros 1, Galkó 2, Veres, Percze 5.

– Vártuk már, hogy március után végre újra tétmeccsen is pályára lépjünk. Koncentráltan és fegyelmezetten kezdtük a mérkőzést, ami kitartott az első félidő végéig, ekkor úgy tűnt, megnehezíthetjük az esélyesebb Szombathely dolgát. Sajnos a második félidő elején buta hibákat vétettünk, amit ellenfelünk könyörtelenül kihasznált, és ez felőrölt minket. Nem állunk meg, dolgozunk tovább! – értékelt Illés Márton edző.

A serdülőknél Agócs Alexandra négy gólt szerzett Fotó: DKKA

A serdülők fájó, egygólos vereséggel rajtoltak.

DKKA – SzKKA 26–27 (13–14)

DKKA: Bartók, Schuck (kapusok) – Agócs 4, Balogh 1, Bereczki 1, Dobos, Garbacz, Gajdos 2, Graffy 6, Kiss 1, Kovács, Kövecsecs 2, Orsós, Szabó 3, Varga, Varjas 6.

Guricsné Horváth Beáta edző: – Első bajnokinkat már nagyon vártuk, de sajnos nem úgy sikerült a rajt, ahogy szerettük volna. Jól indult a mérkőzés, ezért is volt érthetetlen a folytatás. Támadójátékunk akadozott végig, nem találtuk a nyitott védekezés ellenszerét. Ami viszont ennél is nagyobb probléma volt, az a gyenge védekezésünk.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában