futsal

2020.08.18. 20:53

Lassan kezdenek úgy focizni, ahogyan kell

Fontos lépcső volt a nyári felkészülésben a Kecskemét – Dunaferr DUE Dutrade FC 3–7-re végződött futsalmérkőzés, amit hétfőn este vívtak.

Balogh Tamás

A tempó és az elszántság változatlan maradt, ezek a tényezők a csapatok múlt heti, újvárosi találkozóját idézték, és most is a vendégek győztek. Mellette, mivel felkészülési mérkőzésről volt szó, kimondhatjuk, ezzel a minőségi meccsel ismét mindketten nyertek.

A vezetést a hazaiak szerezték meg egy szöglet után, rögtön az első percben. Az újvárosiak hatalmas lendülettel és helyenként látványos játékkal egyenlítettek, majd átvették a vezetést, végül ugyanezen erényekkel nyerték magabiztosan a mérkőzést. A Kecskemét szépítő góljai, és az ismét zsinór­ban bemutatott villámakcióik, veszedelmes lövéseik sem okoztak számukra zavart. A felkészülési mérkőzések végére ismét egy kőkemény, profikból álló csapattal találkozunk: a Fradival, a Népligetben pénteken este. Az a meccs is kiváló állapotfelmérő lehetőség lesz.

Frank Tamás, a Dunaferr vezetőedzője
Fotó: Balogh Tamás

 

Frank Tamás, a Dunaferr vezetőedzője: – Örülök, hogy a csapat megkóstolta a győzelem ízét! Igazság szerint érdekes mérkőzés volt, mert nem mondom, hogy sokkal jobban játszottunk, mint otthon. Koncentráltabbak voltunk. Most nekünk voltak szerencsés momentumaink: jókor rúgtunk szerencsés gólokat. Az egy az egyeinket jobban vívtuk meg, mint korábban, de ma csapatszinten hibáztunk nagyobbakat. Lassan elkezdünk úgy játszani, ahogy kell.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában