mindenki pizzát kap

2019.11.08. 12:30

Újra Diablo kupát rendeznek

Szombaton rendezik a Diabló Kupát, melynek névadó támogatója a város egyik pizzériája a Diablo Pizzéria!

duol.hu

III. Diablo Kupa „Örömjáték” Dunaújváros, Arany János Iskola – 2019. november 9.

A Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség harmadik alkalommal írja ki a Diablo Kupát, melynek célja, hogy a Markó Lajos Városi Kispályás Bajnokság III. illetve IV. osztályában szereplő csapatai, játékosai összemérjék tudásukat. A III. Diablo Kupa szombaton az Arany János Iskola Sportcsarnokában kerül megrendezésre – névadó támogató a dunaújvárosi Diablo Pizzéria. A pizzéria vezetői azért segítik a rendezvényt, mert fontosnak érzik, hogy a munka utáni szabadidőt sportolással, mozgással töltsék az emberek és utána természetesen friss ropogós pizzával vigyék be a szükséges kalóriát a sportolók.

Ennek tudatában 8 amatőr kispályás csapat, 2 négyes csoportba került. Az ott kialakuló erősorrend alapján következnek majd a helyosztók, az elődöntők és a döntők. A névadó támogató minden benevezett csapatnak családi pizzát ad ajándékba, a Dunaújvárosi Labadrúgó Szövetség pedig a dobogós csapatoknak focilabdát éss szebnél szebb kupákat, különdíjakat adnak át a nap végén!

A tornán kizárólag III. és a IV. osztályban szereplő játékosok, valamint az öregfiúk bajnokságok labdarúgói léphetnek pályára (azon játékosok, aki rendelkezik I. vagy II. osztályos igazolással az nem szerepelhet a kupán)!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában