labdarúgás

2019.05.25. 17:00

Öt forduló óta már nyeretlen a DPASE

Az NB III középcsoportjának utolsó előtti fordulójában vasárnap 17.30-kor a Csepel Stadionban lép pályára a Dunaújváros PASE labdarúgócsapata.

Gróf András

Az újvárosiak ellenfele pályaválasztóként a Budapest Honvéd-MFA második számú együttese lesz. Az újvárosiak öt forduló óta nem hagyták el győztesen a küzdő­teret, igaz, ebben az időszakban négy döntetlen mellett csupán egyszer szenvedtek vereséget. A DPASE gárdája jelenleg 46 ponttal a bajnoki tabella negyedik helyén áll. A mostani ellenfelük követi őket hat ponttal lemaradva. A két együttes ősszel a Dunaújváros Stadionban gól nélküli döntetlent játszott egymással. A két csapat jelenlegi formáját tekintve nem lenne meglepetés, ha megismétlődne ez az eredmény. A dunaújvárosiak összeállításából biztosan hiányzik majd Kis Balázs, aki a SZEOL SC ellen begyűjtötte az ötödik sárga lapját. Ugyanilyen ok miatt hiányzik majd a házigazdáktól Skvorc Dino. A találkozót Gáspár András vezeti, akinek segítői Gyürüsi Péter és Baráth Noémi lesznek.

Ideje lenne győzni
Fotó: Laczkó Izabella/Dunaújvárosi Hírlap

A 29. forduló további párosítása a következő: Szentlőrinc SE–Iváncsa KSE, SZEOL SC–Szegedi-Grosics Akadémia, Makó FC–Kozármisleny FC, Pécsi MFC–Hódmezővásárhelyi FC, Szekszárdi UFC–Kecskeméti TE, Rákosmente KSE–Paksi FC II, Taksony SE–FC Dabas.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában