jégkorong

2019.01.29. 20:26

Csata a szomszédvár ellen

Mint arról korábban már beszámoltunk, a negyedik helyen zárta a magyar U 25-ös női jégkorongbajnokság alapszakaszának küzdelmeit a dunaújvárosi Angels NJSE gárdája, amely vasárnap délután 14.45-től hazai ­jégen kezdi meg a rájátszást.

Agárdy Csaba

A negyeddöntőben az alapszakasz ötödik helyezettje, az Ifj. Ocskay Gábor Jégkorong Akadémia lesz az ellenfél.

A Magyar Jégkorongszövetség által készített kiírás szerint a negyeddöntős párharcok az egyik fél második győzelméig tartanak. Valamint az elődöntőben az egyik ágon az 1-8 és 4-5 párosítás győztesei, amíg a másikon a 2-7 és 3-6 párosok győztesei csatáznak majd a fináléban.

Az alapszakaszban kétszer is győztek a Fehérvár ellen
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Tehát, a bajnokság erőviszonyait ismerve, ha a hölgyeknek sikerül túljutni az örök rivális Székesfehérvár ellen, akkor minden bizonnyal a bajnoki esélyes Ferencváros gárdájával találkoznak majd az elődöntőben. A negyeddöntős Fejér megyei derbi vasárnap Újvárosban kezdődik, a felek február 10-én Fehérváron is összecsapnak, ha szükséges, a döntő találkozót pedig ismét Dunaújvárosban rendezhetik február 17-én.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában