Helyi sport

2018.10.14. 22:07

Parádés győzelem a Csömör ellen

Gólfesztivált rendezett a futsalegyüttes a pénteki, hazai összecsapáson.

Balogh Tamás

Emlékezetes sikert hozott a futsal NB I 6. fordulójában a Dunaferr-DUE Dutrase FC – Rubeola FC Csömör mérkőzés a sportcsarnokban pénteken este, hiszen a haziak 12–3-ra nyertek. Kíváncsian mosolygós nézők érkeztek a helyszínre, akik valamennyien hazai győzelemre tippeltek. Az elmúlt hetek eredményeit illetően nem nagyot kockáztattak.

Hosszú Ádám (j) háromszor volt eredményes a találkozón
Fotó: Zsedrovits Enikő/Dunaújvárosi Hírlap

Akár egy western, úgy kezdődött a mérkőzés: a szembenállók egy kis ismerkedés után azonnal tüzeltek. A jó képességű fiatal vendégcsapat ajtóstul rontott a házba, de a show-műsorba illő elemeket felvonultató hazaiak ezen az estén nem ismertek kegyelmet. Pál kétszer, Hosszú, Szeghy, Fekete, Sáhó egyszer lőtte be a maga gólját az első félidőben. Mindenkire ráfért a szünetbeli rövid pihenő, aztán az erőre kapó csömöriek miatt egy kicsit döcögve ugyan, de ismét beindult a káprázatos hazai gólgyártás. Ezúttal Fekete négyszer, Hosszú kétszer, és Klacsák iratkozott fel a listára. Fehér Zsolt a hajrában már sorban pályára küldte a jövő képviselőit: Csányi, Hajdú, Oroszi, Szabó becsülettel megtették, ami tőlük jelenleg elvárható. Hogy ki volt a mezőny legjobbja? A hétköznapokon, gyakran késő este is iszonyatos energiákat megmozgató, akkor is hajszálpontosan dolgozó, Fehér Zsolt által újrahangolt csapat!

A hazaiak vezetőedzője így értékelt: – Köszönjük a gratulációkat, amiket ezután a találkozó után kaptunk. Nem volt ez könnyű mérkőzés. Rögtön az elején a fiatal ellenfelünk nagyon agresszívan letámadott bennünket, amivel megnehezítették a dolgunkat. Bízok abban, hogy a kilátogató szurkolóknak örömöt okoztunk ezen az estén is. Senki ellen sem engedhetjük meg magunknak, hogy félvállról vegyünk egy mérkőzést. Ez a minimum, hogy így álljunk hozzá, mint ahogy most is tettük. A második félidővel kapcsolatban megint van egy picike hiányérzetem, de így is ugyanannyit lőttünk, mint az elsőben.

Takó Csaba a Csömör vezetője: – Azt gondolom, a Dunaferr azt csinálta, ami a dolga: annyi gólt rúgott, amennyit lehetett. Nálunk kedvesebb ellenfelet nem is kívánhattatok volna! Anélkül, hogy kisebbíteném érdemeiket, úgy érzem, a gólok nagy részét mi rúgattuk velük. Jól játszottak, és úgy álltak a mérkőzéshez, ahogyan kell. Ez sajnos rólunk nem mondható el, bár csináltunk helyenként szép dolgokat, de ilyen gyenge koncentrációval nem lehet bajnoki mérkőzést játszani.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában