fordulatos labdarúgó mérkőzések

2018.09.12. 20:00

Ikszelt a Kisapostag, a Nagyvenyim nem szerzett pontot

A Fejér megye III. osztály Dél, felnőttcsoport mérkőzésein már alakul az élmezőny. A döntetlenek azonban azt jósolják: ez egy kiegyenlített küzdelem lesz.

Horváth László

A negyedik forduló után Zichyújfalu 10 ponttal magabiztosan bérli a tabella első helyét. A második helytől egészen a hatodikig egyformán 7-7 pontot gyűjtött a Dég, DUFK, Cece, Kisapostag – utóbbiak egy meccsel kevesebbet játszottak. Nagyvenyim még közel a középmezőnyhöz 6 ponttal. Lajoskomárom, Kulcs, Alap már eléggé lemaradt. A tabló végén Nagylók és Rácalmás még csak egy pontot tudhat magáénak. KISAPOSTAG – DUFK 2-2 (1-0) Igazságos döntetlennel vonulhattak öltözőbe a csapatok. Nagy csatát vívott a Kisapostag és a DUFK együttese. Az első félidőben inkább a hazai csapatnak állt a zászló, a 12. percben Fodor Szabolcs góljával vezetést is szerzett a Kisapostag.

A DUFK együttesétől Matolcsi és Danó szereli a kisapostagi Molnár Tamást
Fotó: Horváth László

Az előnyt egészen a 61. percig tudták tartani a vendéglátók, amikor gyors egymásutánban két találatot is bevitt a DUFK. Először Rabijász Dávid, majd Tóth Zoltán neve mellé kerülhetett bejegyzés. Ezzel 2-1-re átvették a vezetést. A kis apostagiakat azonban nem olyan könnyű két vállra fektetni. A 68. percben Csima László mentett pontot, így a találkozó 2-2-es döntetlennel fejeződött be. A mérkőzés után a vendégcsapat vezetését kérdeztük. – Sosem vagyunk elégedettek az egy ponttal, mert minden öszszecsapást szeretnék megnyerni. Az eredményhez hozzátartozik, hogy sok a fiatal srác, akiknek még szokniuk kell a felnőttmezőnyt.

Szerencsére egyre jobban összeáll a mezőny és kezdenek a fiúk úgy játszani, ahogy az edzők várják. Reményeink szerint a munka alapján a dobogó közelében telelhet majd a csapat – nyilatkozta lapunknak Pap István és Dobos László edzőpáros, akik bizakodva tekintenek a következő fordulók elé. A mérkőzés játékvezetője: Pekkert Bálint. Asszisztensek: Hegedűs László és Deutschmann Tamás volt. KISAPOSTAG: Hegedűs – Farkas – Volf – Fodor – Bakos – Oláh – Timkó – Molnár – Cs ma – Trifu – Szántó. Cserék: Cislo – Dénes – Törjék – Major DUFK: Kovács – Furuglyás – Matolcsi – Tóth – Danó – Szabó – Bartha – Rabijász – Hollósi – Heftner – Fejes Cs. Cserék: Győrfi – Jeney – Hajdú – Fejes D.

Pontosztozkodás Rácalmáson

A forduló további eredményei: Dég – Nagyvenyim 3-1, Nagylók – Mezőszilas 2-5, Rácalmás – Kulcs 3-3, Zichyújfalu – Lajoskomárom II 4-2, Cece – Alap 3-2. Az eredménysorból érdemes kiemelni a két szomszéd nagy csatáját, a Kulcs rácalmási szereplését. E találkozón a hazaiak szerezték meg a vezetést Palotai révén, majd jött egy hármas kulcsi henger, Szeitz és Mácsfalvi jóvoltából. A végjátékban azonban már a hazaiak domináltak, Horváthnak és ismét Palotainak köszönhetöen egyenlítettek a rácalmásiak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában