A szezon első tornagyőzelmét szerezte az utánpótlás

2018.09.03. 20:19

Az első csapat megnyerte a Zentán rendezett felkészülési tornát, ahol a csapat edzője is vízbe ugrott

A dunaújvárosi vízilabda klub utánpótláscsapatai Zentán szerepeltek egy nemzetközi tornán, ahol az öregfiúk mellett ők is nagy csatákat vívtak ellenfeleikkel.

Gallai Péter

A megmérettetésen a házigazda Zenta mellett a Szentes, valamint a Dunaújváros vett részt augusztus végén. A DFVE két csapattal indult el a tornán, a második számú alakulat végül a negyedik helyen zárt, ugyanis a Zenta ellen 13–14-re kapott ki, ötméteresek után. Hatalmas küzdelem volt a vízben, de végül déli szomszédaink arattak sikert. A Szentes gárdájától pedig sima 11–1-es vereséget szenvedtek a fiatalok.

Fotó: DFVE

Az első csapatunkkal a Zenta elleni harcban 14–6-ra nyertünk, a Szentest pedig 9–7-re múlták felül a lányok. Utóbbi párharc a döntőben is megismétlődött, ahol 12–5-re, viszonylag sima meccsen, ismét legyőztük őket.

Így az új szezon első tornagyőzelmét szerezte meg az utánpótláscsapatunk, akiknek egyébként vezetőedzője, Schmidt Tamás az öregfiúk csapattal szintén vízbe szállt. A részvétel azért is volt fontos, mert a játék mellett igazi csapat-összekovácsoló túrán vehettek részt a dunaújvárosi lányok.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában