A Mezőfalva meccsét elfújta az orkán

2017.10.30. 19:41

Baracson már az első félidőben eldőlt

A Fejér megyei első osztályú labdarúgó-bajnokságban a Bicske az első félidőben eldöntötte a három pont sorsát, jól szervezett játékkal, magabiztosan győzött a sereghajtó, hazai pályán játszó Baracs ellen.

Horváth László

Pirosban a baracsi Bartók Barnabás húzza el a labdát Köntös elöl, a meccs végén mégis utóbbi örülhetett Fotó: Horváth László

Baracs – Bicske 0-4 (0-4)Baracs, 50 néző.Vezette: Závotka Csongor.Baracs: Tóth N. – Fülöp, Rezes (Juhász F.), Prókai (Czifra), Bartók S. (Juhász J.) – Horváth D. (Sebestyén), Éliás, Badi, Bozoki – Balogh D. (Nagy D.), Varga T. Vezetőedző: Gyalus Zoltán. Bicske: Milinte – Lengyel, Máj (Bencze M.), Burucz, Szilágyi L. – Köntös (Cserkuti), Németh E., Móri, Molnár V. – Tornyai T. (Peinlich), Máté. Vezetőedző: Móri Tamás. Gól: Burucz (7.), Móri (22.), Tornyai T. (34.), Németh E. (37.).Nem született meglepetés a találkozón. A lista ötödik helyéről érkező vendégek sima, feszültségmentes játékkal és az első félidőben rúgott gólokkal gyakorlatilag beállították a mérkőzés végeredményét. Már a 7. percben vezetést szerzett a Bicske. Jobb oldali szögletből Burucz csúsztatta fejjel a labdát Tóth kapujába. A vendégek erős nyomás alatt tartották a baracsi legénységet, szinte alig találtak át az ellenfél térfelére. A 22. percben Móri egyéni megoldása növelte a bicskeiek előnyét. A 34. percben Tornyait ugrasztották ki a pálya közepén, aki bevitte a harmadik találatot is. A vendégek gólgyártását végül Németh fejezte be egy egyéni akció végén a 37. percben, 0-4. A második félidő különösebb izgalom nélkül telt, csak egy-két szöglet okozott némi felüdülést a játékmenetben.A Bicske a győzelemmel a negyedik helyre lépett előre, és csak két ponttal van lemaradva a 27 pontos Gárdonytól. A jövő héten Sárbogárdon kell harcolniuk a dobogóra kerülésért. A Baracsnak még van esélye utolérni a 12. helyen lévő 7 pontos Tordast, ha jövő héten az utolsó fordulóban három pontot szereznek az Enying otthonában. A forduló tovább eredményei: Mór – Gárdony-Agárdi Gyógyfürdő 1-0, Enying – Sárosd 2-4, Lajoskomárom – Polgárdi 4-4. Az Ikarus-Maroshegy – Mezőfalva meccs az időjárási körülmények miatt elmaradt, a Tordas – Sárbogárd találkozót pedig a pálya talaja miatt halasztották el.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában