Dunaferr – Liberty

2021.02.08. 14:30

Továbbra sem egy összegben fizeti a béreket a Dunaferr

Várkonyi Zsolt

Fotó: archív

Evgeny Tankhilevich, az ISD Dunaferr Zrt. legfőbb, általános vezérigazgató-helyettese ismét arról tájékoztatta a munkavállalókat, hogy a cég nem tudja egy összegben kifizetni a munkavállalók ezévi első, januári bérét sem. A munkáltató így legkésőbb 2021. február 10 -ig hiánytalanul, teljes összegben kifizet minden olyan munkabért, amelynek havi összege a nettó 200 000 forintot nem haladja meg. A nettó 200 000 forintot minden munkavállaló megkapja, az azt meghaladó rész kifizetése legkésőbb 2021. február 26-ig fog megtörténni.

Február 10-ig 200 ezer forintot, február 26-ig a fennmaradó összeget utalják

Nem először, hanem már folyamatában ötödször fordul ez elő. Okkal merül fel ismét a kérdés, hogyan lehet ez? Most sem kívánjuk részletezni a munkavállalóknak írt Tankhilevich-levél teljes tartalmát, mert azt alább olvashatják. Mindenesetre az excégvezető most sem saját teljesítményében keresi a vállalat pénzügyi kényszer helyzetének okát. Erre nem is érdemes több időt vesztegetni, azt a munkavállalók már rég beárazták.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!