Lábtoll Labda Kupa DLSZ 2019

2019.11.15. 16:30

Mi az lábtoll-labda?

Ilyen még nem volt a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség szervezésében. A lábtoll labda szorosan kapcsolódik a labdarúgáshoz.

duol.hu

Nyílt lábtoll-labda bajnokság a DLSZ és a Gárdonyi rendezésében

Együttműködési szerződést írt alá a Gárdonyi iskola, valamint a Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség november 7-én. A megállapodás értelmében a felek 2019. november 8-tól egészen 2024 augusztusáig segítik és támogatják egymást minden lehetséges (oktatási, képzési, segítségnyújtási, sport, stb.) területen. Ezeken felül kiemelten kezelik az iskolában működő lábtoll-labda sportág fejlődését, ennek lehetőségeit, mind az intézményben, mind városi és országos szinten, valamint a DLSZ Speciális Sportok Bizottságának kéréseit.

Ennek első állomásaként most szombaton, 2019. november 16-án megrendezésre kerül a II. Nyílt Lábtoll-labda bajnokság, amelyre bárki benevezhet. Az ünnepélyes megnyitóra 9 órától kerül sor az iskola tornatermében (2400 Dunaújváros, Római krt. 51.)

A rendezvény exkluzív vendége lesz Herczeg Gábor, aki a magyar lábtoll-labdázás ikonja, focinyelven úgy is mondhatnánk, hogy magyar Messije.

A rendezvényt az M-Print Stúdió és a Decathlon Áruház is támogatja. Utóbbi jóvoltából 6 db vásárlási utalvány is gazdára talál majd a bajnokságon. A plakátokat és az okleveleket az Mprint, a kupákat a DLSZ, az érmeket a Gárdonyis Tanulóinkért Alapítvány finanszírozta.

A bajnokságra várják a futsalosok és a jégkorongozók képviselőit is. Kiemelt vendég Herczeg Gábor 80-szoros magyar válogatott, Európa-bajnok, vb bronzérmes lesz, Újszászról, aki egy rövid bemutatót is tart.

Lábtoll-labda kupa

A DLSZ az dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános Iskolával és Kokán Árpádnéval karöltve útnak indítja a Nyílt Lábtoll-labda kupát. A szövetség célja, hogy a Speciális Sportok Bizottsága megalakulásakor az E-Sport mellett a Lábtoll – labda, mint sportág a bizottság alá kerüljön, ezzel is rendszerbe tenni azon ügyességi és labdajátékokat, melyek valamilyen kapcsolatban vannak a labdarúgással.

Versenyszámok

Fiú és lány csapatverseny

  • 3 fős fiú és lány csapatok (a csapat max. létszáma 4 fő, a pályán egyidejűleg hárman lehetnek, a cserék száma nem kötött)
  • a fiúk versenyében vegyes (fiú-leány) csapatok is részt vehetnek
  • Fiú és lány dekázó verseny

  • egymást követően 3X lehet próbálkozni
  • ebben a versenyszámban nincsenek szintek
  • További információ a rendezvényről

    Időpont: 2019. november 16. szombat 09:00 megnyitó

    Helyszín: Dunaújváros, Gárdonyi

    Rendező: Dunaújvárosi Gárdonyi Géza Általános Iskola Diák-önkormányzata, Magyar Lábtoll-labda Szövetség, Dunaújvárosi Labdarúgó Szövetség

    Telefon: Kohán Árpádné 25/423-765, 30/481-5255

    A Lábtoll Labda Kupa díjazása

    1. helyezett: 24 darab érme, díszoklevél

    2. helyezett: 24 darab érme, díszoklevél

    3. helyezett: 24 darab érme, díszoklevél

    Dekázó verseny fiú: kupa, Decathlon Sportutalvány

    Dekázó verseny lány: kupa, Decathlon Sportutalvány

    vezető képünk archív

    Ezek is érdekelhetik

    Hírlevél feliratkozás
    Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

    Rovatunkból ajánljuk

    További hírek a témában