Bejelentés

2024.04.16. 17:27

Távozik a DKKA egyik legrégebbi játékosa

Az elmúlt időszakban új játékosok érkezéséről számolt be a DKKA együttese, kedden kora este azonban egy távozóról adtak hírt. E szerint szezon végén elköszön a csapattól Nick Viktória.

Gallai Péter

A negyedik, dobogóra hajtó Mosonmagyaróvár vendége lesz a Kohász, a képen Nick Viktória

Fotó: Szabóné Zsedrovits Enikő

A Kohász közösségi oldala adott hírt arról, hogy Nick Viktória a következő idényben már nem a DKKA színeiben folytatja pályafutását, új kihívásokat keresve távozik. Nick az egyik legrégebbi "motorosa" a klubnak, hiszen 2015 nyarától, azaz kilenc szezon óta erősíti a dunaújvárosi csapatot, előtte Csepelen és Érden játszott. Az 1995-ös születésű beálló, aki ezért játszik 95-ös mezben, nyolc év atletizálás után ki szerettet volna próbálni egy csapatsportot. Elment egy kézilabda edzésre, és azonnal megtetszett neki, így a sportág kötelékében ragadt.

Nick részese volt a DKKA 2016-os EHF Kupa-sikerének, amit az egyik legkedvesebb emlékeként tart számon. A jelenlegi idényben a bajnokságban tizennyolc meccsen harminc gólt szerzett a védelem egyik meghatározó játékosa.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában