Bejelentés

2024.04.03. 18:15

Francia játékossal erősített a DKKA

Szerdán este újabb igazolást jelentett be a DKKA együttese, a klub történetének első francia légiósa érkezik a következő szezonra.

Gallai Péter

A jelentős nemzetközi rutinnal rendelkező játékos Romániából érkezik a Kohászhoz

A női kézilabdacsapat közösségi oldalának bejelentése szerint a következő szezontól Déborah Kpodar Dunaújvárosiban folytatja pályafutását. A 30 éves, 173 centiméteres átlövő Romániából érkezik, az SCM Gloria Buzau csapatától, amellyel az Európa-liga negyeddöntőjében kettős sikerrel éppen a Mosonmagyaróvárt búcsúztatták. S ha már magyar vonatkozás, 2021-ben a Siófok legyőzésével a Nantes színeiben meg is nyerte a sorozatot.

Kpodar Románia előtt csak hazájában szerepelt, a már említett Nantes mellett a Metz és a Dijon játékosa is volt, ezen csapatokkal is éveken keresztül szerepelt a nemzetközi kupákban. A 2022-es Európa-bajnokság két selejtezője során Csehország Ukrajna ellen bemutatkozhatott a francia válogatottban is, a korosztályos csapatok után. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában