Csapatépítés

2024.03.21. 19:32

Újabb igazolást jelentett be a DKKA

A korábban már ismertté vált játékosok után csütörtökön este a következő szezon újabb érkezőjét jelentette be a Dunaújvárosi Kohász, a női kézilabdacsapat egy győri nevelésű irányítóval kötött szerződést.

Gallai Péter

Az irányító, Kellermann Dóra (balra) a következő szezontól Dunaújvárosban folytatja

Fotó: Gazdag Mihály/Kelet-Magyarország

A DKKA közösségi oldalának bejelentése szerint Kellermann Dóra náluk folytatja pályafutását a 2024/2025-ös szezontól. A 24 éves irányító a Győri Audi ETO KC nevelése, végijárva a korosztályos csapatokat, az ő színeikben mutatkozhatott be az NB I-ben is 2018-ban. Aztán 2019 nyarától 2021 nyaráig Mosonmagyaróváron játszott kölcsönben, majd szintén kölcsönben két szezont a NEKA-nal töltött. A mostani idényt már az NB I/B-s Érdnél kezdte, ahol a feljutásért küzdő csapatban 75 gólnál jár a szezonban, amivel csapata harmadik legeredményesebb játékosa.

Az aláírás pillanatában
Fotó: DKKA

Mint ismert, a Kohász már korábban bejelentett Szalai Babett és Oguntoye Viktória hosszabbítását, majd Moreno és Trawczynska távozását, az érkezők oldalán pedig két lengyel légióst.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában