DKKA

2024.01.03. 19:00

Egy mérkőzésen dől el

A Magyar Kupában kezdi a szereplését az idei évben a DKKA női kézilabdacsapata. A Békéscsaba elleni találkozó január 6-án, szombaton, 16 órakor kezdődik.

Agárdy Csaba

A dunaújvárosi csapat kemény munkával készült decemberben a különböző tétmérkőzésekre

Fotó: Laczkó Izabella

A kupa negyedik fordulójában a továbbjutás egy mérkőzésen dől el, vagyis, aki szombaton nyer az már az ötödik fordulóba jut. A következő lépés pedig már a négyes döntő, amelyet március 9–10-én rendeznek meg.

A kupasorozat első két fordulójában csak az alacsonyabb osztályú csapatok léptek pályára, a harmadik körben már azok az NB I-es klubok is bekapcsolódtak a küzdelmekbe, amelyek nem szerepelnek valamelyik nemzetközi kupában, így a Dunaújvárosi Kohász Kézilabda Akadémia is. 

A negyedik fordulóban a párosításokban elöl álló csapatok pályaválasztásával folynak a küzdelmek, a győztes továbblép. 

A negyedik körben már rangadót is láthatunk, és néhány különleges hangulattal bíró összecsapást egyaránt. 

Például rangadónak ígérkezik a Praktiker-Vác – DVSC Schaeffler összecsapás. Az NB II-ben szereplő Borsod Sport Klub SE Miskolc az MTK-val találkozik, míg az Elek Gábor és Karvalics Tamás irányította másodosztályú Esztergom az Alba Fehérvár ellen készülne újabb bravúrra.

A dunaújvárosiak egy év végi bajnokival hangoltak Kozármislenyben a Magyar Kupára. Dr. Paic Róbert és Virág Roland együttese magabiztos, 32-26-os győzelmet aratott a kisvárosban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában