Utánpótlás

2023.12.26. 12:00

Sok esetben idősebbek ellen állnak helyt derekasan

A napokban befejezték idei szereplésüket a DKKA kiemelt utánpótlás együttesei.

Gallai Péter

Az U19-es csapatban Badacsonyi Edina hat gólt lőtt az év utolsó meccsén

Fotó: Laczkó Izabella

Az első osztályban szereplő U19-es és U17-es csapat is egyaránt az Érd elleni hazai győzelemmel búcsúzott 2023-tól. Előbbiek 41–35-re, utóbbiak 37–31-re győztek.   Ezzel az ifjúságiak a hatodik, a serdülők pedig a harmadik helyről várják a folytatást.
Az U17-es, illetve a Fejér és Komárom-Esztergom vármegyei közös bajnokságban élen álló csapatot is irányító Virág Rolandnak ez volt az utolsó mérkőzése tanítványaival. Mint ismert, dr. Paic Róbert mellett ő lett a felnőtt együttes irányítója, így ezt a munkát már nem tudja a továbbiakban ellátni.

Virág Roland edző
Fotó: Laczkó Izabella

– 2022 júliusában kezdtük el a közös utunkat a DKKA család berkein belül. Azt már az elején tudtuk, hogy nehéz, rögös út áll előttünk és csak egyetlen módon tudjuk átugrani az akadályokat – ami a mottóm is – munka, munka, munka!

 Mérhetetlenül büszke vagyok arra, amit eddig elértünk a nagybetűs csapatommal, elképesztő, hogy honnan hova jutottunk.

 Az eredmények magukért beszélnek. Gratulálok és köszönöm minden egyes játékosomnak! – idézte Virág Rolandot a DKKA közösségi oldala.

Az U19-et vezénylő Zubai Gábor és Törő Szabolcs párosnak a csapatai a serdülő kettőben, illetve az ifjúsági harmadik osztályban is versenyeznek. Az U17 II-es bajnokságban második helyen telel a csapat, míg az U19 III-as sorozatban az első négy csapat egyforma pontszámmal áll, a Kohász gólkülönbség alapján  a harmadik.

Zubai Gábor
Fotó: Laczkó Izabella

– Köszönjük a gyerekeknek az alázatos munkát, illetve a szülők támogatását! Amennyiben év elején azt mondják nekünk, így állunk majd a bajnokságokban, biztosan aláírjuk.

Ehhez hozzátartozik, a serdülőben egy, míg az ifiben két-három évvel idősebbekkel mérkőzünk meg hétről-hétre. A csapat vezetősége a háttérben mindent megtesz a jó szereplésünk érdekében

ezért nem tudunk elég hálásak lenni, illetve személy szerint külön köszönöm edzőkollégám, Törő Szabolcs fáradhatatlan munkáját, segítségét is – mondta Zubai.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában