Nyíltvízi

2023.12.02. 07:18

Hunor a szegedi ob után az óceánban a világ legjobbjai ellen indul

Gallai Péter

Kovács-Seres Hunor

Forrás: DKSE

Szerdán kezdődött az úszók korosztályos, rövidpályás országos bajnoksága, amelyen a DKSE küldöttsége is részt vesz. A szegedi viadalon 1500 méter gyorson ezüstérmet szerzett az ifik mezőnyében Kovács-Seres Hunor, aki aztán nem sokat időzött a Tisza-partján, ugyanis pénteken székhelyét egy másik, nagyobb víz mellé helyezte át, Madeira szigetére. Hunor ugyanis a magyar válogatott tagjaként a nyíltvízi úszó világkupa portugáliai, utolsó állomásán is bizonyítási lehetőséget kap, Szabó Gergő tanítványa szombaton délelőtt a 10 kilométeres távon ugrik majd az óceánba.

- A szegedi ezerötszáz a felkészülésbe tartozott bele, amolyan versenyedzés volt számomra a szombati napra, amikor a világ legjobbjai ellen bizonyíthatok és ellenük szerepelhetek. Kíváncsian várom a megmérettetést, ami remélem, minél jobban sikerül majd a számomra - mondta Hunor a klub közösségi oldalára feltöltött videóban.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában