Második vereség a vébén

2023.12.11. 22:15

Egy perc sem hiányzott

Agárdy Csaba

Forrás: MJSZ / Vörös Dávid

Második mérkőzést is lejátszotta a magyar junior jégkorong-válogatott a divízió I/A-s világbajnokságon. A budapesti Tüskecsarnokban a mieink ellenfele az egy évvel ezelőtt még a vb legmagasabb osztályában, az elit csoportban szereplő Ausztria volt.

A nézők küzdelmes mérkőzést láthattak, bár a játék színvonala nem volt túl magas, de a lendületre, a sebességre és a küzdeni akarásra egyik oldalon sem lehetett panasz. A mieink szereztek vezetést Farkas László révén az 5. percben, azonban még ebben harmadban egyenlítettek az osztrákok.

A második játékrészben is egy-egy gól született mindkét oldalon, így a döntés a zárófelvonásra maradt. Annak is az utolsó percére: már csak negyvennyolc másodperc volt hátra, amikor egy osztrák lövés után utat talált a korong a magyar kapuba.

Válogatottunk ezzel második mérkőzését is elvesztette a vébén (vasárnap Kazahsztántól kaptunk ki 5-2-re).

Kedden szünnap lesz a világbajnokságon, szerdán 16 órai kezdettel Japán lesz Ladányi Balázs és Revák Zoltán együttesének az ellenfele.
 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában