A DAB akciója

2023.12.27. 07:30

Ajándékért cserébe ajándék jár

Pénteken az éllovas Fradi ellen csak hosszabbításban maradtak alul 3–2-re a Dunaújvárosi Acélbikák. Ami a folytatást illeti, szerdán 17.30 órától a Csíkszeredát fogadja a csapat, a találkozóra különleges kezdeményezéssel is készül a klub.

Gallai Péter

Fotó: shutterstock.com (illusztráció)

A DAB idén is meghirdette karácsonyi kezdeményezését dobozt dobozért címmel, amely a szurkolók egymás iránti megajándékozásáról szól. Ezért a szerdai találkozón a csarnokba várják a gondosan elkészített apró csomagokat, cipősdobozokat, pici ajándékokat, melyekkel a csatlakozók meglepnék szurkolótársaikat. S ezzel együtt ők is vehetnek magukhoz egyet, amit más készített, és mint a klub felhívásában írják: 

ez az ünnep pont az egymás iránt érzett szeretetünk kifejezéséről, az Acélbikák családjának közös élményeiről szól.

Ami pedig az Erste Liga állását illeti, a tabellán jelenleg a DAB az utolsó előtti, kilencedik helyen áll 25 ponttal és 25 meccsel. A Csíkszereda kettővel kevesebbet játszva 31-el a hetedik, a Brassó pedig a hatodik 34 ponttal, ők csak 22 találkozónál járnak.  

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában