Kovács Zsófia hasfalhúzódással bajlódik

2023.09.03. 16:52

Mayer Gréta és Czifra Lili is ott lesz a Világkupán

Szeptember 8. és 10. között Szombathely ad otthont a Waberer’s Torna Challenge Világkupának.

Szabó Szabolcs

Mayer Grétára, a DKSE tornászára újrabb komoly nemzetközi seregszemle vár

Fotó: MATSZ

A Magyar Torna Szövetség információi szerint a nőknél nem lesz ott a mezőnyben az Európa-bajnok Kovács Zsófia, mivel enyhe hasfalhúzódással bajlódik, és a szakvezetés nem szeretne kockáztatni, hiszen a kiemelt cél továbbra is a világbajnokságra történő sikeres felkészülés. 
A DKSE kiválóságának távollétében így Mayer Grétának, Czifra Bettina Lilinek – mindketten dunaújvárosiak, Tömböl Boglárkának és Székely Zójának szurkolhat a majd a szombathelyi közönség. 
Továbbá a rendező ország jogán – versenyen kívül – Szilágyi Nikolett is bemutathatja gyakorlatait. 
Az már korábban eldőlt, hogy a férfiaknál Mészáros Krisztofer, Balázs Krisztián, Molnár Botond, Tomcsányi Benedek, Kiss Balázs összetételű lesz a férfi válogatott, míg versenyen kívül Bátori Szabolcs, Kovács Márton és Kardos Botond készülhet a szombathelyi megmérettetésre.
A rangos eseménynek az Arena Savaria ad otthont szeptember 8. és 10. között. 
Ez a 17. év, amikor nemzetközi versenyt bonyolítanak le a vasi vármegyeszékhelyen. Az idei az egyik legnagyobb lesz, hiszen több, mint 30 ország képviselteti magát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában