DKSE

2023.08.16. 17:00

Az élsport, mint életpálya

Duol.hu

Az augusztus 20-án, vasárnap a Szalki-szigeten jelentkező Újvárosi Fesztiválon a szabadegyetemi programok keretében „2024-es álmaink, a sport, mint életpálya, valamint az élsport mint a civil életet megalapozó edukációs pálya – Dunaújvárosi Központi Sportegyesület (DKSE)” címmel rendeznek kerekasztal-beszélgetést a kempingben felállított egyetemi sátorban. 

Az esemény tematikája szerint Dunaújváros olimpiai reménységei álmaikról beszélnek majd a 2024-es párizsi, valamint a 2028-as Los Angeles-i játékokkal kapcsolatban. A résztvevő sportolók és edzőik emellett megosztják továbbá, hogy milyen kompetenciákat és értékeket fejleszt a hosszú távon, versenyszerűen végzett sporttevékenység a civil életre való felkészítésként. 

A vasárnap 13 órakor kezdődő, negyvenöt percesre tervezett eszmecsere résztvevői: Kovács Zsófia (tornász), Czifra Lili (tornász), Hajdu Jonatán (kenus), Slihoczki Ádám (kenus), Szellák Szabina (kajakozó), moderátorok: Trenka János (torna szakedző) és Horváth Attila (kajak-kenu szakedző).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában