Szepessy szépségdíjas gólja döntött

2023.06.12. 15:18

Tornagyőztes a Kohász Öregfiúk

zombaton rendezte meg Dunaújvárosi Kohász Öregfiúk Egyesülete a hagyományos „Négyes Torna” elnevezésű labdarúgó viadalát. Az eseménynek a Dunaújváros Stadion adott otthont. A házigazdák mellett a következő meghívott együttesek léptek pályára: Bátaszék, Őcsény, Sióagárd.

Fotó: Szabone Zsedrovits Eniko

A nyitó mérkőzésen a hazaiak magabiztos játékkal 4–0-ra verték a Sióagárd gárdáját, így bekerültek a döntőbe. A gólokat Tóth Árpád, Kővári László, Szekszárdi László és Miklós Csaba szerezte. A másik ágon az Őcsény csapat diadalmaskodott a Bátaszék ellen. A harmadik helyért lejátszó találkozó kiélezett küzdelmet hozott, amelyben a gól helyzeteit jobban kihasználó Sióagárd nyert 2-1-re. A finálé első félideje 1-1-es döntetlennel zárult. 
Az újvárosiak gólját Sztanó Miklós fejelte a vendégek kapujába. 
A hazaiak győztes találata percekkel a lefújás előtt esett. Tóth Árpád bal oldali beadását a hosszú oldalon remekül érkező Szepessy Róbert lőtte a kapuba. A szépségdíjas gól torna győzelmet eredményezett. 

Szepessy Róbert találata eldöntötte a finálét               Fotó: Szabone Zsedrovits Enikő

A csapatok a „harmadik félidőben” is kiválóan teljesítettek. A Campus étteremben remek ételeket és italokat szolgáltak fel, aminek köszönhetően a csapatok játékosai oldott hangulatban értékelték a nap eseményeit, illetve elevenítették fel a régi történeteket.
A „Négyes Torna” végeredménye: 1. Kohász SE, 2. Őcsény, 3. Sióagárd, 4. Bátaszék. A legidősebb játékos az őcsényi Révész László lett, aki hetvennégy évesen lépett pályára. A veterán labdarúgó a Szepessy László díjat a névadó fiától, Szepessy Róberttől vehette át.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a duol.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában